Logo of SermonSpeaker Extension Claim

Login Form

Player Plugins Questions

More
6 months 3 weeks ago - 6 months 3 weeks ago #7085 by Petr H.
Replied by Petr H. on topic Player Plugins Questions
Hi Thomas,
I've updated our Joomla! SermonSpeaker package first to 5.8.2 and then to 5.8.3 and we have found, that JW player stopped to work stating "Loading Player..." without and progress ( http://www.baptistebrno.cz/inspirace-pro-vas/zaznamy-kazani ). I've checked it on our development site, where there is still 5.8.1 and there it is working. Could you, please, check it?

Thank you very much :)
Petr
Last edit: 6 months 3 weeks ago by Petr H.. Reason: Wrong URL formating

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #7087 by Thomas Hunziker
There is no difference in code between 5.8.1 and 5.8.3 which has an effect on the player.
So make sure the jwplayer7 plugin is enabled.

Feel free to rate SermonSpeaker on JED .
Useful documentation for beginners: First Steps & FAQ
How to say "Thank You!": Contribute or support using the Donate button at the bottom of each page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 3 weeks ago #7090 by Petr H.
Replied by Petr H. on topic Player Plugins Questions
Hello Thomas,
thank you for reply. I've finally found the reason. The difference between Dev and Pro environments were not only S-S version, but that was not the reason, as you've write. The essencial difference was template setting Compression. There is None compression setting in Dev, but there were Combination + Minify in Pro env. And that was the reason. When I've switched off "compression", it've started to work again.
What I can't understand is, that it worked and several weeks ago it has stopped to work. But I's working. :)

Thank yo uvery much
Petr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.104 seconds
Powered by Kunena Forum