Logo of SermonSpeaker Extension Claim

Login Form

Video not showing in preview

More
1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #6804 by Tony Comegys
The only thing I've updated recently is Joomla. However, my embedded Vimeo is no longer showing like it did last week.

allsaintsweb.org/welcome/worship/past-sundays

Any ideas?

Thank you!

EDIT: It turns out to be the SSL we recently added.
Last edit: 1 year 2 months ago by Tony Comegys.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #6806 by Thomas Hunziker
Indeed, allsaintsweb.org/welcome/worship/past-sundays works but allsaintsweb.org/welcome/worship/past-sundays doesn't.
I think I need to change the player to use an https URL as well.

Feel free to rate SermonSpeaker on JED .
Useful documentation for beginners: First Steps & FAQ
How to say "Thank You!": Contribute or support using the Donate button at the bottom of each page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #6808 by Tony Comegys
That would be great!

I've had to turn the SSL off on the site for now. Any idea what the timeline for implementation might be?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #6810 by Thomas Hunziker
Hmm, looking at the code of the Vimeo Player Plugin, it should actually be already https. Can you try using the plugin from www.sermonspeaker.net/download/player-vimeo.html . I guess you're still using the old "integrated" players and not the plugins?

Feel free to rate SermonSpeaker on JED .
Useful documentation for beginners: First Steps & FAQ
How to say "Thank You!": Contribute or support using the Donate button at the bottom of each page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #6812 by Tony Comegys
I did try the plugin and selected in the settings but still no image.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #6813 by Thomas Hunziker
That's strange, because if you use the Vimeo plugin (and have the setting set to "- Use Plugin -", it should create a "https" URL for the player. Code is here: github.com/Bakual/SermonSpeaker/blob/mas...vimeo/vimeo.php#L110
The deprecated integrated player (ie if you select "Vimeo" in the parameter) uses a "http" URL.

Feel free to rate SermonSpeaker on JED .
Useful documentation for beginners: First Steps & FAQ
How to say "Thank You!": Contribute or support using the Donate button at the bottom of each page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.103 seconds
Powered by Kunena Forum